DANSZAAL

Voor de lessen beschikt Radost over een sfeervol ingerichte, eigen danszaal aan de Schieweg te Delft.
Adres: Schieweg 15F, 2627AN Delft

De ingang naar de danszaal bevindt zich aan de rechterkant van het voormalige fabriekspand, aan de kant van de Praxis en naast de bus-wasstraat van Connexion. De danszaal bevindt zich op de eerste verdieping. 

In het pand was vroeger de Kabelfabriek gevestigd en tegenwoordig diverse verenigingen, organisaties en kleine ondernemers. In 2015 hebben we tijdens een grote gezamenlijke inspanning de oude fabrieksruimtes omgetoverd tot een ruime en prettige danszaal, met koffieruimte en opslag. In de zaal is een grote spiegelwand.

Radost vraagt van de leden een gemeenschappelijke inspanning om de zaal netjes te houden. Daarom dansen wij onder meer op 'binnenschoenen' en is elke groep verantwoordelijk voor de afwas, het opruimen en voor een stukje schoonmaak van de ruimtes. Vele handen maken licht werk!

Workshop Yemenitisch en Israëlisch o.l.v Shmulik Gov-Ari op 18 september

Na de zomer houdt de Shmulik Gov-Ari een tournee door Nederland. En dit keer stop hij ook in Delft!
Op woensdagavond 18 september zal hij een workshop geven bij Radost.

Hij zal ook bij Nitsanim in Den Haag een workshop geven, maar geen probleem. Hij zal in den Haag andere dansen aanleren dan in Delft en beide workshops volgen is dus niet dubbelop. Bij ons zal de focus bovendien meer op Yemenitische dansen liggen.
Er volgt binnenkort meer informatie over de workshop, maar zet hem vast in je agenda!

Voorjaarsbal met orkest Turquasi op 11 mei 2019

In plaats van een nieuuwjaarsbal is er dit jaar op 11 mei een voorjaarsbal. Ook anders dan anders is de locatie. Niet zoals jullie gewend zijn in de aula van het Stanislas, maar bij onze eigen zaal. Niet ín de zaal, die is tenslotte veel te klein om een orkest en dansers te huisvesten. We wijken uit naar de grote hal naast onze zaal. Vetrouwd, maar toch anders!

Telefoonnummers Radost

Indien de voordeur gesloten is tijdens lessen en activiteiten is de danszaal bereikbaar via nummer: 06 - 83 94 86 42.

Voor inhoudelijke vragen over danslessen, zanglessen of verhuur is het Secretariaat van Radost bereikbaar via nummer 06- 53 69 64 64 of via radostdelft@gmail.com.

Locatie beschrijving

Waar kunt u de ingang van de Radostzaal vinden en waar mag er geparkeerd worden: Ingang Radostzaal
X